Mail: info@salon-evolve.nl

Prijzen

Prijzen

De prijslijst van Evolve

Bekijk de uitgebreide prijzenlijst voor een overzicht van de diverse behandelingen en diensten die wij aanbieden. Als je interesse hebt in een specifieke behandeling, kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen via onze website. We hebben een handige online boekingsmodule waarmee je eenvoudig een datum en tijd kunt selecteren die jou het beste uitkomt.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie voordat je een afspraak maakt? Neem dan zeker gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Evolve staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige details.

Om de volledige prijzenlijst te bekijken, kun je ook een PDF-bestand openen dat beschikbaar is op onze website. Zo kun je in alle rust de verschillende behandelingen en hun bijbehorende prijzen doornemen voordat je een keuze maakt.

Interesse in de behandelingen?

Plan vandaag nog jouw afspraak in!

Interesse in een van de behandelingen? Bij Evolve is het eenvoudig om je gewenste behandeling(en) te kiezen en direct een afspraak te boeken. Selecteer simpelweg de behandeling(en) die je wenst, reserveer een beschikbaar tijdsblok en vul je gegevens in. Met slechts een paar klikken is je afspraak officieel geboekt! We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!