Mail: info@salon-evolve.nl

Over mij

Over mij

Salon Evolve

Door te kiezen voor Salon Evolve kies je voor kwaliteit. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier en neem voor elke klant ruim de tijd. Hierdoor bespreken we uitvoerig wat jij mooi vindt en hoe je wilt dat de permanente make-up eruit komt te zien. Ik vertel je wat belangrijk is zowel voor/tijdens/als na de behandeling, zodat jouw permanente make-up het beste resultaat krijgt en ook zal behouden. Ik volg een aantal keer per jaar opleidingen/masterclasses zodat ik constant op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast werk ik met de nieuwste apparatuur en producten. Verder ben ik in het bezit van een GGD vergunning en voldoen zowel ikzelf als de salon aan de strengste hygiëne regels.

Vind je permanente make-up nog spannend, heb je er nog vragen over of wil je eerst persoonlijk met mij kennismaken? Ik kan het goed begrijpen dat je het spannend vindt en eerst een gevoel wilt hebben bij mij en de salon. Ik help je graag met al je vragen en leg je uit wat je precies kunt verwachten, zowel tijdens als na de behandeling. Samen kijken we welke behandeling bij je past en help ik je je twijfels weg te nemen. Ik kan bijvoorbeeld de wenkbrauwen, lippen en eyeliner voor je uitmeten en tekenen zodat je er een beter beeld bij krijgt van wat je kunt verwachten. Neem gerust contact met me op om jouw (gratis) intake te plannen.

Wil je toch liever geen permanente oplossing? Dan kun je bij mij ook terecht voor wenkbrauw styling, hybrid brows en henna brows, browlamination en lash lift. Dit zijn mooie behandelingen om jouw wenkbrauwen en wimpers meer te laten spreken gedurende een bepaalde tijd. Ook hiervoor kun je gerust contact met me opnemen.

Hopelijk tot snel!
Liefs, Stèphanie

Lippen

Permanente make-up voor de lippen is ideaal voor mensen die weinig kleur in de lippen hebben, mensen die smalle of ongelijke lippen hebben, of waar de lipcontour van ontbreekt.

Wenkbrauwen

Bij de behandeling voor permanente wenkbrauwen creëren we door middel van een naaldmodule en pigmenten afgestemd op jouw huidtype een natuurlijk volle wenkbrauw.

Eyeliner

Een permanente eyeliner is ideaal wanneer je iedere ochtend zelf de eyeliner tekent en het gemak wilt hebben van het dit niet meer hoeven te doen.

Beauty

Ontdek diverse beauty behandelingen bij Evolve. Verwen jezelf met een scala aan schoonheidsbehandelingen die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen en je laten stralen.

adobestock_549417837_optimized

Interesse in een van de behandelingen?

Wacht niet te lang en maak een afspraak

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, vul je gegevens in en je afspraak is geboekt!