Mail: info@salon-evolve.nl

Lippen

Salon Evolve

Lippen behandeling

Permanente make-up voor de lippen is ideaal voor mensen die weinig kleur in de lippen hebben, mensen die smalle of ongelijke lippen hebben, of waar de lipcontour van ontbreekt. Door de permanente make-up krijg je een optisch mooie, strakke lipcontour en vol gevormde mond in een lipkleur naar keuze. Wanneer je meer kleur in de lippen hebt zie je er al snel gezonder en levendiger uit. Het is mogelijk om te kiezen voor een heel natuurlijke lipkleur die puur de lippen alleen meer accentueert en waarbij niet opvalt dat er pmu aanwezig is, maar er kan ook gekozen worden voor meer uitgesproken kleuren. 

Vaak geven klanten aan dat ze de lippen te smal vinden en daardoor kiezen voor lip pmu. Het ligt dan vaak niet aan de grootte van de lippen maar puur aan de lipkleur. Door deze te versterken maken we de lippen optisch groter waardoor er vaak geen lipfillers meer nodig zullen zijn. Pmu is daardoor vaak een fijnere keuze dan het laten fillen van de lippen. Ook wanneer de lippen zijn beschadigd door het hebben gehad van een koortslip of het veelvuldig laten toepassen van lipfillers kunnen we met pmu de lippen weer een mooie vorm en kleur geven. Geef mij je wensen aan en samen kijken we wat voor jou de beste keuze is.

Voordelen permanente lippen

Salon Evolve

Full lips behandeling

De full lips techniek is de meest bekende techniek. De lippen worden hierbij volledig gepigmenteerd waardoor het een geheel en gelijkmatige kleuring op de lippen geeft. De contour wordt mooi aangezet waardoor deze techniek ideaal is voor mensen die bleke lippen hebben, of die door schisis of veelvuldige koortslip geen duidelijke contour om de lippen hebben. Er kan uit verschillende kleuren gekozen worden, van natuurlijk tot opvallend. Je krijgt hierdoor een vollere lippen effect met een stralende kleur. Wanneer je asymmetrische lippen hebt kunnen we dat met deze techniek goed symmetrisch krijgen. De full lips techniek is daarnaast een heel goede techniek om de lippen optisch te vergroten, doordat we de lippen vaak net iets breder kunnen maken dan de eigen lipkleur en doordat we de contour accentueren. Zonder filler kunnen we er dus voor zorgen dat de lippen een stuk voller zullen ogen.

Salon Evolve

Lip blush

Bij de lip blush worden de lippen ook volledig ingekleurd maar het einddoel hierbij is dat het natuurlijk zal ogen. Bij de lip blush blijft de lipcontour zacht en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke lip kleuren. De lip blush is daardoor ideaal voor mensen die heel bleke lippen hebben of geen lipcontour hebben maar die wel de lippen op een natuurlijke manier meer willen accentueren. Het gaat hier dus als het ware om het versterken van de eigen natuurlijke lippen en het deze ook zo natuurlijk mogelijk houden.

Salon Evolve

Lip shadow

De lip shadow techniek bestaat uit de liplijn die we van vroeger kennen, die daarbij iets is ingeschaduwd naar binnen toe. Alleen de liplijn laten zetten is vaak niet meer gewenst en geeft niet altijd het gewenste effect. Door de contour van de lippen aan te zetten en daarbij een beetje naar binnen toe te schaduwen geeft dit wel een mooi voller lippen effect, zonder dat de lijn hard de aandacht trekt.

Salon Evolve

Dark lip neutralization

Bij de dark lip neutralization neutraliseren we het donkere melanine in de lippen waardoor deze lichter zullen ogen. Door middel van correctiekleuren kunnen we het donkere uit de lippen oplichten, waarna we de lippen een gewenste pigmentatiekleur kunnen geven. Bij de dark lip neutralization zijn altijd minstens drie behandelingen nodig.

Pmu lippen kan bepalend zijn voor je uitstraling en daarmee jouw voorkomen. Je gezicht is je visitekaartje en je lippen nemen hierbij een prominente rol in. Je mag dus hoge eisen stellen en je moet me zeker melden welke wensen je zelf hebt, samen kijken we wat mogelijk is. Ik streef naar het beste resultaat en zal je van goed advies voorzien. Bij mij mag je verwachten dat;

  • er naar je geluisterd wordt.
  • je wensen worden meegenomen.
  • ik je een eerlijk advies geef over de behandeling, het resultaat en de kosten.
  • je een persoonlijk en op maat advies krijgt.
  • je een aangename behandeling zult krijgen.
  • ik er alles aan doe om je met een goed resultaat de deur uit te laten gaan.
  • ik je meegeef hoe je de lippen zo lang mogelijk mooi kunt houden.

Salon Evolve

Wat te verwachten tijdens en na de behandeling bij Salon Evolve

Ik vind het belangrijk om ruim de tijd voor je te nemen en al je wensen te kunnen bespreken. We beginnen eerst met het invullen van de gezondheidsformulieren zodat ik alle medische informatie heb die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Tegelijkertijd leg ik je uit welke risico’s er aan permanente make-up verbonden zijn en hoe je die risico’s kunt voorkomen. Vervolgens hebben we een consultatie waarin we al jouw wensen bespreken, kijken naar jouw huidtype, kijken naar eventueel oude permanente make-up en ik vermeld je wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. We maken foto’s voor de behandeling voor de eigen administratie en wanneer gewenst worden deze gedeeld op social media. De vorm wordt van te voren uitgemeten en getekend en we doen een kleur- en pigmentanalyse zodat je precies weet hoe de permanente make-up eruit zal komen te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de vorm en kleur starten we de behandeling. De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt als ontspannen ervaren. Na de behandeling leg ik je de nazorg uit en meld ik je hoe je de permanente make-up zo goed mogelijk kunt verzorgen zodat deze langdurig mooi blijft. Je krijgt dit ook schriftelijk van me mee. We sluiten af met het maken van een foto en hierna kun je direct door naar huis of je werk.

Na een permanente make-up behandeling ziet de pmu er altijd donker, hard en strak uit. Dit is normaal en het heeft een paar dagen nodig om de zachte en natuurlijke uitstraling te krijgen die het behoort te hebben. In dit genezingsproces is het belangrijk dat je twee weken het gebied niet blootstelt aan water, sauna, zonnebank en niet gaat zweten. Daarnaast mag je er niet met de vingers aanzitten en niet aan de velletjes trekken. Ook het dragen van make-up op de behandelde plek is voor twee weken niet mogelijk. De uitgebreide nazorg instructies leg ik je uit na de behandeling en krijg je schriftelijk mee. Het is belangrijk dat je deze instructies goed opvolgt om het beste resultaat te kunnen garanderen.
Na twee weken is de bovenste huidlaag weer helemaal genezen, na zes weken is de huid volledig genezen. In de genezing zal er een hoop gebeuren met de permanente make-up. De eerste paar dagen is de kleur erg donker doordat de pigmenten in de huid drogen. Hierna zal de huid zich gaan herstellen en vernieuwt deze zich door te vervellen. Na het vervellen zal de kleur erg licht ogen en hebben de pigmenten even nodig om zich te herstellen en zal de kleur langzaamaan weer donkerder gaan ogen. Dit proces neemt ongeveer tot en met de vierde week in beslag.
Na zes weken is de huid volledig genezen en zien we elkaar weer voor de nabehandeling. De pigmenten worden na de eerste behandeling namelijk ongeveer 40-70% lichter, afhankelijk van het huidtype. Ook kunnen er wat plekjes wegvallen zijn die we met de nabehandeling weer opvullen. Een nabehandeling is dus altijd aan te raden om het beste resultaat te kunnen garanderen. Na de tweede behandeling is dezelfde nazorg noodzakelijk. Na deze behandeling heb je lange tijd plezier van de pmu lippen. Wanneer je kiest voor dark lip neutralization is er vaak een derde behandeling nodig om de lippen goed te kunnen neutraliseren. We zien elkaar dan na zes weken nog weer een keer.

Oude permanente make-up

Heb je al pmu lippen en wil je dit laten bijwerken? In veel gevallen kan ik je hiermee helpen. Het kan zijn dat de vorm niet meer helemaal strak en naar wens is of dat de pigmenten vaal zijn geworden. Het is dan mooi om dit weer bij te werken en de pmu een opfris te geven. De vorm kan er dan weer strak ingezet worden en de kleur donkerder gemaakt worden. Soms is de huid nog te verzadigd met pigment waardoor de huid nog geen nieuwe pigmenten kan opnemen. Dan is het noodzakelijk om eerst een removal of laser behandeling te ondergaan. Wanneer de huid wel in staat is om nieuwe pigmenten op te nemen is het geen probleem om met oude pmu bij mij een afspraak te maken. Ik geef je graag advies en zal kijken wat er mogelijk is en welk resultaat we kunnen behalen dat zo goed als mogelijk aansluit bij jouw wensen. Om teleurstellingen te voorkomen kun je altijd eerst een foto naar me sturen of maak gerust een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Kosten permanente make-up lippen

De kosten van permanente make-up lippen zijn 375 euro. Wanneer je kiest voor dark lip neutralization zijn de kosten 75 euro duurder. Deze bedragen zijn inclusief de nabehandeling na zes weken. Bij de dark lip neutralization krijg je ook nog een derde behandeling.

Door te kiezen voor Salon Evolve kies je voor kwaliteit. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier en neem voor elke klant ruim de tijd. Hierdoor bespreken we uitvoerig wat jij mooi vindt en hoe je wilt dat de permanente make-up eruit komt te zien. Ik vertel je wat belangrijk is zowel voor/tijdens/als na de behandeling, zodat jouw permanente make-up het beste resultaat zal behouden. Ik volg een aantal keer per jaar opleidingen/masterclasses zodat ik constant op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast werk ik met de nieuwste apparatuur en producten. Verder ben ik in het bezit van een GGD vergunning en voldoe zowel ik als de salon aan de strengste hygiëne regels. Wil je meer weten over mij of over de salon? Neem dan gerust contact met me op.

Ik neem graag alle tijd voor je zodat je je goed gehoord voelt en al je wensen besproken zijn. De behandeling duurt daardoor ongeveer 2 tot 2.5 uur. Hierbij behandelen we het invullen van formulieren, bespreken van de wensen, huidanalyse, kleur- en pigmentanalyse, uitmeten en voortekenen, de behandeling en het bespreken van de nazorginstructies en onderhouden van de permanente make-up.

Dit kan, vooral na lipfillers is permanente make-up een mooie aanvulling. Houd er wel rekening mee dat botox vier weken voor de behandeling geplaatst moet zijn en zes weken na de behandeling weer mogelijk is. Voor fillers is dit vier weken nadat je fillers hebt genomen en twee weken na de pigmentatie mag je weer fillers laten zetten.

Na twee weken is de bovenste huidlaag weer helemaal genezen, na zes weken is de huid volledig genezen. In de genezing zal er een hoop gebeuren met de permanente make-up. De eerste paar dagen is de kleur erg donker doordat de pigmenten in de huid drogen. Hierna zal de huid zich gaan herstellen en vernieuwt deze zich door te vervellen. Na het vervellen zal de kleur erg licht ogen en hebben de pigmenten even nodig om zich te herstellen en zal de kleur langzaamaan weer donkerder gaan ogen. Dit proces neemt ongeveer tot en met de vierde week in beslag.

Jazeker, er kan wat zwelling en roodheid zijn, vooral bij de lip en eyeliner behandeling, maar deze trekken vaak snel weer weg. Houd er rekening mee dat bij een eyeliner behandeling de lenzen niet meteen weer in kunnen en er dus een bril gedragen moet worden.

lip-shadow_optimized

Interesse in een van de behandelingen?

Wacht niet te lang en maak een afspraak

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, vul je gegevens in en je afspraak is geboekt!