Mail: info@salon-evolve.nl

Eyeliner

Salon Evolve

Eyeliner behandeling

Een permanente eyeliner is ideaal wanneer je iedere ochtend zelf de eyeliner tekent en het gemak wilt hebben van het dit niet meer hoeven te doen. Ondanks de regen, zwemmen, sauna, stoombad, het zelf per ongeluk wegvegen, last hebt van veel tranen, noem het maar op, jouw eyeliner zit er gedurende de dag perfect op. De eyeliner kan ervoor zorgen dat je ogen optisch groter lijken en daarnaast geeft het je een mooiere oogopslag. De eyeliner kan op jouw wensen worden afgestemd. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wilt dat je ogen groter lijken zonder dat het een heel make-up effect geeft en juist heel subtiel en natuurlijk overkomt. Dan is de infralash perfect voor jou. Wil je liever meer make-up effect? Je ogen optisch gelift hebben? Je ogen groter laten lijken? Geef mij je wensen aan en samen kijken we wat voor jou de beste keuze is.

Voordelen permanente eyeliner

Salon Evolve

Infralash

De infralash is een subtiel lijntje permanente make-up tussen de wimperhaartjes in voor een optisch vollere en donkerdere wimperrand waardoor het je een mooie oogopslag geeft. De infralash is voor iedere vrouw geschikt en doordat het een heel natuurlijke vorm van permanente make-up is, geeft het je geen make-up effect maar versterkt het de natuurlijke look en biedt het een mooiere oogopslag. De infralash kan zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van het oog gezet worden. Wanneer je kiest voor de onderkant dan zet ik deze eigenlijk altijd tot ongeveer de helft van het oog. Hierdoor creëren we namelijk een mooie open blik. Mocht je het lijntje toch doorgetrokken willen hebben dan kan dat ook zeker, geef mij gerust jouw wensen aan en samen kijken we wat de beste oplossing voor jou is.

Salon Evolve

Classic eyeliner

De classic eyeliner is de eyeliner die we allemaal kennen en tekenen. Deze ligt als een lijntje op het ooglid boven de wimperhaartjes. Er kan gekozen worden of deze met wing of zonder wing opgezet zal worden. De breedte en lengte van de eyeliner en wing is afhankelijk van de persoonlijke keuze en van de vorm van jouw oog. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en wat er voor jou mogelijk is. Ook wanneer je de eyeliner liever niet te donker wilt hebben kunnen we dat bespreken. Doordat de eyeliner lange tijd meegaat, en in sommige gevallen altijd, adviseer ik altijd om de eyeliner niet te aanwezig te maken. Een mooie subtiele maar sprekende eyeliner die je ogen meer laat spreken is waar ik voor sta. De eyeliner kan zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van het oog. Aan de onderkant raad ik altijd aan om deze mooi smal te houden, net als een infralash en om deze niet verder dan het midden door te trekken. Hierdoor creëren we namelijk een mooie open blik.

Een eyeliner kan je een andere oogopslag en daardoor een heel andere blik geven. Daarnaast blijft de eyeliner vaak lange tijd, en in sommige gevallen altijd, aanwezig. Je mag dus hoge eisen stellen en je moet me zeker melden welke wensen je zelf hebt, samen kijken we wat mogelijk is. Ik streef naar het beste resultaat en zal je van goed advies voorzien. Bij mij mag je verwachten dat;

  • er naar je geluisterd wordt.
  • je wensen worden meegenomen.
  • ik je een eerlijk advies geef over de behandeling, het resultaat en de kosten.
  • je een persoonlijk en op maat advies krijgt.
  • je een aangename behandeling zult krijgen.
  • ik er alles aan doe om je met een goed resultaat de deur uit te laten gaan.
  • ik je meegeef hoe je de eyeliner zo lang mogelijk mooi kunt houden.

Salon Evolve

Wat te verwachten tijdens en na de behandeling bij Salon Evolve

Ik vind het belangrijk om ruim de tijd voor je te nemen en al je wensen te kunnen bespreken. We beginnen eerst met het invullen van de gezondheidsformulieren zodat ik alle medische informatie heb die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Tegelijkertijd leg ik je uit welke risico’s er aan permanente make-up verbonden zijn en hoe je die risico’s kunt voorkomen. Vervolgens hebben we een consultatie waarin we al jouw wensen bespreken, kijken naar jouw huidtype, kijken naar eventueel oude permanente make-up en ik vermeld je wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. We maken foto’s voor de behandeling voor de eigen administratie en wanneer gewenst worden deze gedeeld op social media. De vorm wordt van te voren uitgemeten en getekend en we doen een kleur- en pigmentanalyse zodat je precies weet hoe de permanente make-up eruit zal komen te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de vorm en kleur starten we de behandeling. De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt als ontspannen ervaren. Na de behandeling leg ik je de nazorg uit en meld ik je hoe je de permanente make-up zo goed mogelijk kunt verzorgen zodat deze langdurig mooi blijft. Je krijgt dit ook schriftelijk van me mee. We sluiten af met het maken van een foto en hierna kun je direct door naar huis of je werk.

Na een permanente make-up behandeling ziet de pmu er altijd donker, hard en strak uit. Dit is normaal en het heeft een paar dagen nodig om de zachte en natuurlijke uitstraling te krijgen die het behoort te hebben. In dit genezingsproces is het belangrijk dat je twee weken het gebied niet blootstelt aan water, sauna, zonnebank en niet gaat zweten. Daarnaast mag je er niet met de vingers aanzitten en niet aan de velletjes trekken. Ook het dragen van make-up op de behandelde plek is voor twee weken niet mogelijk. De uitgebreide nazorg instructies leg ik je uit na de behandeling en krijg je schriftelijk mee. Het is belangrijk dat je deze instructies goed opvolgt om het beste resultaat te kunnen garanderen.
Na twee weken is de bovenste huidlaag weer helemaal genezen, na zes weken is de huid volledig genezen. In de genezing zal er een hoop gebeuren met de permanente make-up. De eerste paar dagen is de kleur erg donker doordat de pigmenten in de huid drogen. Hierna zal de huid zich gaan herstellen en vernieuwt deze zich door te vervellen. Na het vervellen zal de kleur lichter ogen en hebben de pigmenten even nodig om zich te herstellen en zal de kleur langzaamaan weer donkerder gaan ogen. Dit proces neemt ongeveer tot en met de vierde week in beslag.

Na zes weken is de huid volledig genezen en zien we elkaar weer voor de nabehandeling. De pigmenten worden na de eerste behandeling namelijk wat lichter, afhankelijk van het huidtype. Ook kunnen er wat plekjes wegvallen zijn die we met de nabehandeling weer opvullen. Een nabehandeling is dus altijd aan te raden om het beste resultaat te kunnen garanderen. Na de tweede behandeling is dezelfde nazorg noodzakelijk. Na deze behandeling heb je lange tijd plezier van de eyeliner, in sommige gevallen blijft deze zelfs altijd zichtbaar. Dit is afhankelijk van jouw huidtype en dikte van de huid.

Oude permanente make-up

Heb je al een pmu eyeliner en wil je dit laten bijwerken? In veel gevallen kan ik je hiermee helpen. Het kan zijn dat de vorm niet meer helemaal strak en naar wens is of dat de pigmenten grijs of blauwachtig zijn geworden door verschillende factoren als foutieve pigment keuze of leefstijl van de klant. Het is dan mooi om dit weer bij te werken en de pmu een opfris te geven. Het grijs of blauw kan ik bijvoorbeeld voor je corrigeren en vaak is de vorm weer mooi strak te krijgen zonder dat we de eyeliner breder hoeven te maken. Soms is de huid nog te verzadigd met pigment waardoor de huid nog geen nieuwe pigmenten kan opnemen. Dan is het noodzakelijk om eerst een removal of laser behandeling te ondergaan. Wanneer de huid wel in staat is om nieuwe pigmenten op te nemen is het geen probleem om met oude pmu bij mij een afspraak te maken. Ik geef je graag advies en zal kijken wat er mogelijk is en welk resultaat we kunnen behalen dat zo goed als mogelijk aansluit bij jouw wensen. Om teleurstellingen te voorkomen kun je altijd eerst een foto naar me sturen of maak gerust een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Kosten permanente make-up eyeliner

De kosten van permanente make-up infralash zijn vanaf 150 euro, de kosten van permanente make-up eyeliner zijn vanaf 200 euro. Deze bedragen zijn inclusief de nabehandeling na zes weken.

Door te kiezen voor Salon Evolve kies je voor kwaliteit. Ik doe mijn werk met veel passie en plezier en neem voor elke klant ruim de tijd. Hierdoor bespreken we uitvoerig wat jij mooi vindt en hoe je wilt dat de permanente make-up eruit komt te zien. Ik vertel je wat belangrijk is zowel voor/tijdens/als na de behandeling, zodat jouw permanente make-up het beste resultaat zal behouden. Ik volg een aantal keer per jaar opleidingen/masterclasses zodat ik constant op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast werk ik met de nieuwste apparatuur en producten. Verder ben ik in het bezit van een GGD vergunning en voldoe zowel ik als de salon aan de strengste hygiëne regels. Wil je meer weten over mij of over de salon? Neem dan gerust contact met me op.

Ik neem graag alle tijd voor je zodat je je goed gehoord voelt en al je wensen besproken zijn. De behandeling duurt daardoor ongeveer 2 tot 2.5 uur. Hierbij behandelen we het invullen van formulieren, bespreken van de wensen, huidanalyse, kleur- en pigmentanalyse, uitmeten en voortekenen, de behandeling en het bespreken van de nazorginstructies en onderhouden van de permanente make-up.

Je moet minstens twee weken voor de behandeling gestopt zijn met wimperserum en de wimperextensions moeten minimaal twee dagen voor de behandeling verwijderd zijn. Beiden zullen namelijk voor een ongewenst resultaat zorgen na de behandeling.

Na twee weken is de bovenste huidlaag weer helemaal genezen, na zes weken is de huid volledig genezen. In de genezing zal er een hoop gebeuren met de permanente make-up. De eerste paar dagen is de kleur erg donker doordat de pigmenten in de huid drogen. Hierna zal de huid zich gaan herstellen en vernieuwt deze zich door te vervellen. Na het vervellen zal de kleur erg licht ogen en hebben de pigmenten even nodig om zich te herstellen en zal de kleur langzaamaan weer donkerder gaan ogen. Dit proces neemt ongeveer tot en met de vierde week in beslag.

Jazeker, er kan wat zwelling en roodheid zijn, vooral bij de lip en eyeliner behandeling, maar deze trekken vaak snel weer weg. Houd er rekening mee dat bij een eyeliner behandeling de lenzen niet meteen weer in kunnen en er dus een bril gedragen moet worden.

adobestock_469139554_optimized

Interesse in een van de behandelingen?

Wacht niet te lang en maak een afspraak

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, vul je gegevens in en je afspraak is geboekt!