Mail: info@salon-evolve.nl

Beauty

Salon Evolve

Henna brows

Henna wordt gemaakt van de struik ‘Lawsonia Inermis’. De loten en bladeren van deze struik worden gedroogd en tot poeder gemalen. Het is een zuiver natuurproduct waarmee de huid en de haren gekleurd kunnen worden. Henna is veilig en zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is daarentegen zelfs gezond voor het haar en geeft een mooie glans.

Doordat bij Henna Brows niet alleen de wenkbrauwharen geverfd worden maar ook de huid wordt meegenomen, lijken de wenkbrauwen voller en het tekenen met potlood of poeder wordt overbodig. Het resultaat; perfect gevormde en volle wenkbrauwen. Je hoeft een tijd de wenkbrauwen niet meer te tekenen wat je een hoop tijd en moeite zal besparen en ook na het zwemmen, een regenbui, sauna of sportsessie zitten ze er nog steeds mooi op.

Tijdens de behandeling wordt er een analyse gemaakt van de vorm van je gezicht en wenkbrauwen. Vervolgens worden de wenkbrauwen uitgemeten en getekend door middel van browmapping. De wenkbrauwen worden behandeld met de henna en geshaped. Het varieert per huidtype en snelheid waarmee de huid zich vernieuwt hoelang de henna zichtbaar blijft maar kan tot twee weken op de huid en zes weken op de haartjes blijven zitten.

De behandeling is heel geschikt voor mensen die nog twijfelen over powder brows aangezien dit een soortgelijk effect geeft. Henna is helaas niet geschikt voor de vette huid of wenkbrauwen die minder dan twee weken terug chemisch behandeld zijn.

Salon Evolve

Hybrid brows

Hybrid zit tussen verf en henna in. Het kleurt de haartjes en de huid, waardoor het je een strakke, gevormde en volle wenkbrauw geeft, met een intenser effect dan de gewone wenkbrauwverf of henna. Het is perfect om bijvoorbeeld kale plekjes in de wenkbrauw te camoufleren. Door de hybrid brows hoef je een tijd de wenkbrauwen niet iedere ochtend te tekenen, dit scheelt je veel tijd en moeite wanneer je niet goed bent in het tekenen van je wenkbrauwen.
Tijdens de behandeling wordt er een analyse gemaakt van de vorm van je gezicht en wenkbrauwen. Vervolgens worden de wenkbrauwen uitgemeten en getekend door middel van browmapping. De kleur stemmen we samen naar wens af. De wenkbrauwen worden behandeld met de hybridverf en geshaped. Het resultaat is ongeveer tien dagen zichtbaar op de huid en tot wel zeven weken op de haartjes.

De hybridverf is erg mild en zal de structuur van de haren niet beschadigen. Doordat de hybridverf ammonia vrij is, droogt het de haren niet uit en kan de behandeling ook gecombineerd worden met brow lamination. Ideaal voor mensen met een henna allergie of allergie voor gewone wenkbrauwverf.

Salon Evolve

Brow lamination

Bij de brow lamination worden de wenkbrauwharen gerestyled en naar wens gevormd, waardoor ze een aantal weken in de shape blijven die jij voor ogen hebt. Doordat de wenkbrauwharen worden gelift oogt de wenkbrauw voller, waardoor je zelfs met dunne wenkbrauwen een heel andere uitstraling krijgt. Bij de brow lamination verf ik de wenkbrauwenharen ook altijd waardoor ze nog meer zullen spreken. Je kunt er ook voor kiezen om te laten verven met hybrid verf, waardoor het de wenkbrauwen een nog intenser effect zal geven.
Tijdens de behandeling wordt er een analyse gemaakt van de vorm van je gezicht en wenkbrauwen. Vervolgens worden de wenkbrauwen uitgemeten en getekend door middel van browmapping. Aan de hand van jouw wensen wordt de brow lamination toegepast.
Deze behandeling is voor elke wenkbrauwsoort geschikt maar ideaal voor mensen die een minder volle wenkbrauw hebben of stukjes in de wenkbrauw willen opvullen. Daarbij corrigeert het weerbarstige, stugge haren die niet in vorm willen blijven. Je kunt alles met de brow lamination doen; douchen, zwemmen, sporten, etc. Het resultaat is ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de verzorging en de groeicyclus van jouw wenkbrauwen.

Salon Evolve

Lashlift

Bij de lash lift worden de wimpers gekruld en gelift vanaf de aanzet waardoor je wimpers langer en voller lijken en het een mooie, open blik creëert. Doordat je wimpers langer en voller lijken, zullen je ogen meer spreken en lijken ze groter. Het geeft een heel natuurlijke en frisse uitstraling. Bij de lash lift verf ik de wimpers ook altijd, waardoor ze nog meer zullen spreken.

Deze behandeling is voor alle wimpers geschikt maar ideaal voor mensen die van nature rechte, naar beneden staande of heel licht gekleurde wimpers hebben.

Je kunt alles met de lash lift doen; douchen, zwemmen, sporten, etc. Het resultaat is ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de verzorging en de groeicyclus van jouw wimpers.
adobestock_378525653_optimized

Interesse in een van de behandelingen?

Wacht niet te lang en maak een afspraak

Kies de gewenste behandeling(en), reserveer een tijdsblok, vul je gegevens in en je afspraak is geboekt!